Közlekedni tanultunk!

2020.06.10.

A Rendőrség felajánlotta minden óvodának, hogy nagyon szívesen eljönnek, és egy játékos beszélgetés keretén belül felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára.

Egy rendőrbácsi jött hozzánk a Deákvári főúti székhelyóvodába. Egy rövid előadást tartott a biztonságos közlekedésről. Az előadásba bevonta a gyerekeket is, így biztos jobban meg is jegyezték az ott elhangzottakat.

Hátizsákot is kaptak ajándékba, ami fényvisszaverős. Ha felveszik a gyerekek, még jobban látszódnak a közlekedésben részvevők számára.

Ezúton is köszönjük az előadást és a gyerekeknek hozott hasznos ajándékot!

 

Korábbi bejegyzések

Gyadai kalandtúra – Deákvári főúti ovi

Gyadai kalandtúra – Deákvári főúti ovi

Idèn ùjra megrendezèsre került a nagycsoportos gyerekekkel ès szüleikkel közös kiràndulàs a katalinpusztai Gyadai Tanösvènyen. A megnyitò utàn a csapatok tùravezető irànyìtàsàval indultak a jàtèkok helyszìnère. 6 helyszìnen màs-màs èrdekes jàtèkkal talàlkozhattak a...

Intézkedési terv a járványügyi készenlét idején

Intézkedési terv a járványügyi készenlét idején

Kedves Szülők! Kérem figyelmesen olvassák el az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott intézkedési tervet, mely a járványügyi készletlét idején alkalmazandó eljárásokról szól. Intézkedési terv   Köszönjük!  

Kezdődik a 2020/2021. nevelési év

Kezdődik a 2020/2021. nevelési év

Kedves Szülők!   Kedves Gyerekek! A 2020/2021. nevelési év a megszokott menetrend szerint indul a holnapi napon (09.01.). Intézményünkben a járványügyi előírásoknak megfelelően szervezzük az évet, a helyi sajátosságokat is figyelembe véve, aminek megvalósításához...