Segíts, hogy segíthessünk!

2020.05.04.

Kedves Szülők!

Május többek közt az Anyák napja (ezúton is köszöntünk minden kedves anyukát), a Gyereknap és a SZJA bevallásának a hónapja. Amennyiben még nem adta be bevallását, kérjük, hogy adója %-ával segítse gyermeke óvodáját. Kis dolog ez Önöknek, de annál nagyobb az óvodának!

Az alábbi adószámokon tudják ezt megtenni:

VÁCI DIÓFA ÚTI ÓVODA ALAPÍTVÁNY:   18721577-1-13

SIRÁLY ALAPÍTVÁNY :  18665525-1-13

VÁCI ÚJHEGYI ALAPÍTVÁNY:  18691391-1-13

Azok a szülők se szomorkodjanak, akik már leadták a bevallásaikat, további lehetőségek is vannak a segítségnyújtásnak!

Mint tudják áprilisban húsvéti vásárt szerettünk volna tartani. Sajnos a mostani helyzetre való tekintettel ezt el kellett halasztanunk. Itt a szülők be tudták volna hozni a saját készítésű vagy vásárolt felajánlásaikat, melynek bevételéből a gyerekeknek szerettünk volna óvodai játékokat vásárolni!

Gondolkodtunk és ahogy oly sok minden, ez is megoldható online módon. Amennyiben szülőként van olyan vállalkozása, vagy szolgáltatása, melyet a többi szülők megvásárolnának, annak díjából fel tud ajánlani valamennyi %-ot az alapítványaink javára.

Első szolgáltató a HajnalDesign, aki az óvoda weboldalát is készítette, és gyermekei is az óvodánkba járnak. Felajánlása azoknak a kedves anyukáknak szól, akiknek van vállalkozása, valamilyen szolgáltatása és szeretnék ha lenne saját weboldaluk. Amennyiben a HajnalDesign-t bízzák meg ezzel a feladattal, a munkadíj 20%-a felajánlásra kerül annak az óvodának, amelyikbe a gyermeke jár.

Úgy gondoljuk, hogy ez a kezdeményezés nagyon kedves és a mostani helyzetre való tekintettel még segíti is a vállalkozókat és az ügyfeleket egymásra találni, és az óvodát pedig egy kis plusz  támogatáshoz jutni.

Ha van olyan szülő, aki szolgáltatásaival szívesen részt venne ebben a kezdeményezésben, akkor kérem jelentkezzen az info@hajnalwebdesign.hu email címen a szolgáltatás és felajánlás pontos leírásával. Ezt természetesen közzé is tesszük a weboldalon, hogy a többi szülő is tájékozódni tudjon róla.

Ezúton is hálásan köszönjük felajánlásaikat!

Az óvoda dolgozói

Korábbi bejegyzések

Beiratkozás

Beiratkozás

Tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy azon gyermekek számára, akik 2020. december-31-ig a 3. életévüket betöltik és online iratkoztak be,   Július 27. 13.00-18.00 Július 28. 8.00-18.00 Július 29. 7.00-13.00 biztosítunk lehetőséget a tényleges beiratkozásra....

Közlekedni tanultunk!

Közlekedni tanultunk!

A Rendőrség felajánlotta minden óvodának, hogy nagyon szívesen eljönnek, és egy játékos beszélgetés keretén belül felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára. Egy rendőrbácsi jött hozzánk a Deákvári főúti székhelyóvodába. Egy rövid előadást tartott a...

Újra nyit az óvoda – Tájékoztató

Újra nyit az óvoda – Tájékoztató

TÁJÉKOZTATÓ Az óvodák igénybevételével kapcsolatos higiéniás szabályokról Az óvodák újranyitását követően, a gyermekek fogadása a járványhelyzetet megelőző módon történik. Magyarország Kormánya a veszélyhelyzet megszüntetését még nem rendelte el, erről...