Segíts, hogy segíthessünk!

2020.05.04.

Kedves Szülők!

Május többek közt az Anyák napja (ezúton is köszöntünk minden kedves anyukát), a Gyereknap és a SZJA bevallásának a hónapja. Amennyiben még nem adta be bevallását, kérjük, hogy adója %-ával segítse gyermeke óvodáját. Kis dolog ez Önöknek, de annál nagyobb az óvodának!

Az alábbi adószámokon tudják ezt megtenni:

VÁCI DIÓFA ÚTI ÓVODA ALAPÍTVÁNY:   18721577-1-13

SIRÁLY ALAPÍTVÁNY :  18665525-1-13

VÁCI ÚJHEGYI ALAPÍTVÁNY:  18691391-1-13

Azok a szülők se szomorkodjanak, akik már leadták a bevallásaikat, további lehetőségek is vannak a segítségnyújtásnak!

Mint tudják áprilisban húsvéti vásárt szerettünk volna tartani. Sajnos a mostani helyzetre való tekintettel ezt el kellett halasztanunk. Itt a szülők be tudták volna hozni a saját készítésű vagy vásárolt felajánlásaikat, melynek bevételéből a gyerekeknek szerettünk volna óvodai játékokat vásárolni!

Gondolkodtunk és ahogy oly sok minden, ez is megoldható online módon. Amennyiben szülőként van olyan vállalkozása, vagy szolgáltatása, melyet a többi szülők megvásárolnának, annak díjából fel tud ajánlani valamennyi %-ot az alapítványaink javára.

Első szolgáltató a HajnalDesign, aki az óvoda weboldalát is készítette, és gyermekei is az óvodánkba járnak. Felajánlása azoknak a kedves anyukáknak szól, akiknek van vállalkozása, valamilyen szolgáltatása és szeretnék ha lenne saját weboldaluk. Amennyiben a HajnalDesign-t bízzák meg ezzel a feladattal, a munkadíj 20%-a felajánlásra kerül annak az óvodának, amelyikbe a gyermeke jár.

Úgy gondoljuk, hogy ez a kezdeményezés nagyon kedves és a mostani helyzetre való tekintettel még segíti is a vállalkozókat és az ügyfeleket egymásra találni, és az óvodát pedig egy kis plusz  támogatáshoz jutni.

Ha van olyan szülő, aki szolgáltatásaival szívesen részt venne ebben a kezdeményezésben, akkor kérem jelentkezzen az info@hajnalwebdesign.hu email címen a szolgáltatás és felajánlás pontos leírásával. Ezt természetesen közzé is tesszük a weboldalon, hogy a többi szülő is tájékozódni tudjon róla.

Ezúton is hálásan köszönjük felajánlásaikat!

Az óvoda dolgozói

Korábbi bejegyzések

Szüreti mulatság az oviban

Szüreti mulatság az oviban

Ma szüreti mulatságot tartottunk az òvodàban - Körjàtèkoztunk, - tàncoltunk, - mulattunk. Kiprèseltük a szőlőt ès megittuk a finom levèt. Vègül zsìroskenyeret ettünk lilahagymàval. Kicsi ès nagy egyarànt nagyon jòl èrezte magàt!

Az állatok világnapja – Deákvári főúti ovi

Az állatok világnapja – Deákvári főúti ovi

Október 4 – az Állatok Világnapja Az àllatok vilàgnapja alkalmàbòl interaktìv, jàtèkos dèlelőttöt tartottunk Anett nèni szervezèsèvel. A közèpső ès nagycsoportosok 5 jàtèkban ügyeskedtek: - Puzzle kirakàsban, - Megetethettèk az àllatokat a "Ki mit eszik?" jàtèkban, -...

Az állatok világnapja – Diófa utcai óvoda

Az állatok világnapja – Diófa utcai óvoda

Október 4 - az Állatok Világnapja Akinek van valamilyen állata, az tudja jól, hogy állatot tartani nagy felelősség, ezért törekednünk kell arra, hogy megismerjük állataink igényeit, életmódjukat, tulajdonságaikat. Gyermekeinket pedig mindezekkel nekünk kell...